Collecties

Unieke designs

Coritas ontwerpt kwalitatieve kleding en goodies met een verhaal: geïnspireerd op persoonlijke ervaringen van mensen zoals jij en wij. Elke collectie van Coritas heeft zijn eigen verhaal, producten en design. Bij Coritas geen standaard designs of kant-en-klare prints. Onze ontwerpen zijn kleine kunstwerkjes.

Achter elk product, elk design en elk detail zit een gedachte. We gaan letterlijk tot het naadje: over elk stiksel, logo en stukje stof is nagedacht. Dat maakt dat ieder product volledig is toegespitst op het verhaal erachter. Op deze manier maken we de verhalen tastbaar en willen we het straatbeeld voorzien van een shot positiviteit.

Het aanbod van Coritas is continue in beweging en we zoeken steeds nieuwe mensen en gebeurtenissen die ons inspireren. Als een verhaal ons aanspreekt en we raken er geïnspireerd door, maken we er iets moois van.

Onze collecties

ico_Like_150px

LikeBram

Target beautiful
moments

ico_Collecties_04_01

Share your story

Deel je eigen
verhaal

ico_Collecties_02_2021

Present

Fijn dat je
er bent

ico_Collecties_Smile_03

Smile

Enjoy & smile
together

Kwaliteit

Onze producten zijn gemaakt van hoogwaardige, kwalitatieve materialen. We denken ook na over duurzaamheid. Zo is onze Be O Bottle niet van plastic, maar van recyclebaar suikerriet. En is onze kleding gemaakt van 100% biologisch katoen en voorzien van het internationale keurmerken:

  • GOTS-keurmerk, waarin strenge eisen ten opzichte van bestrijdingsmiddelengebruik, werkomstandigheden en waterverbruik liggen vastgelegd;
  • OEKO-TEX-gecertificeerd katoen, dat grenzen stelt aan het gebruik van chemicaliën en kleurstoffen;
  • PETA approved (vegan dus) en goedgekeurd door Fair Wear, een non-profitorganisatie die zich inzet voor veilige arbeidsomstandigheden en een minimumloon voor textielwerkers.